Nieuws

Hurks opnieuw trotse partner Dutch Design Week

Wat gaan we dit jaar doen op de Dutch Design Week 2024?
De Dutch Design Week, het grootste design event van Europa, is van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober 2024 te bezoeken in Eindhoven. Door de hele stad zijn vele locaties te bezoeken. Voor meer informatie over het volledige programma en tickets kijk je op www.ddw.nl. Ook dit jaar zijn wij weer trotste partner en organiseren we diverse events om onze ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, Da Vinci Green en WoonST 2.0 met een breed publiek te delen.

Studentenevent
We starten maandag 21 oktober met een event voor 40 studenten van Avans Hogeschool die de minor ‘CO2 positief bouwen’ volgen. We nemen hen mee in ons verhaal over het meetbaar maken van duurzaamheid en laten zien hoe wij biobased bouwen in de praktijk brengen met ons Da Vinci Green concept. Zo hopen we de studenten te inspireren en informeren over duurzaam bouwen. Na de presentatie krijgen de studenten een rondleiding over de DDW.

 

Klantevents
Donderdag 24 oktober organiseren we weer kennissessies bij The New Block op Strijp. We nemen onze relaties mee in de nut en noodzaak van duurzaam bouwen. We spreken onder andere over ‘Wat komt er op ons af?, Hoe gaan we aan de slag met WoonST?. We sluiten af met een rondleiding bij Embassy of Circular & Biobased Building.

Hurks event voor collega’s
Vrijdag 25 oktober nemen we jou als collega graag mee naar de Dutch Design Week. We starten met een presentatie van Ellen van Genechten op kantoor in Eindhoven (2e etage). Zij praat je bij over de nieuwste ontwikkelingen van het Da Vinci Green concept en over WoonST. Daarna volgt een rondleiding over de DDW met een bezoek aan Embassy of Circular & Biobased Building. We sluiten de middag gezellig af met een borrel bij het Ketelhuis.

Gerelateerde projecten & verhalen

Dutch Design Week 2023
Nieuws

Dutch Design Week 2023

Terugblik succesvolle klantevents Dutch Design Week
Nieuws

Terugblik succesvolle klantevents Dutch Design Week