Projectmanager Woningbouw

Hurks. Solide, sociaal, succesvol. Een evenwichtig familiebedrijf met zelfkennis. Kennis die heeft geleid tot ons centrale credo: Wij bouwen samen. En daar draag jij graag jouw steentje aan bij.  

Wij zoeken een Projectmanager Woningbouw

Als Projectmanager draag je bij aan stevige en aansprekende projecten. De nieuwbouw van complete woonwijken waar je vol trots op terug kunt kijken. Met jouw expertise heb jij de leiding over de werkvoorbereiding, uitvoering en oplevering van de WoonST projecten.

WoonST: 13 Woningcorporaties en de 9 gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) bundelen hun krachten en hebben een gezamenlijk plan gemaakt voor een gestandaardiseerde sociale huurwoning: WoonST. Het doel: lagere bouwkosten en een sneller bouwproces. Zo willen de partijen meer betaalbare, duurzame en sociale woningen bouwen voor huurders en de krapte op de woningmarkt verminderen. Een uniek project, waarbij Hurks vanuit één overeenkomst circa 1.250 woningen in vier ontwerpen gaat bouwen. De projectduur bedraagt ongeveer vier jaar en de locaties bevinden zich in Midden-Brabant. Jij gaat, samen met een team van Hurks professionals, deze woningbouwprojecten realiseren.

Je richt je op het integraal managen en begeleiden van de werkvoorbereiding tot en met de oplevering. Als Projectmanager leg je de nadruk op het in directe afstemming met de ondersteunende stafdiensten begeleiden van de bouw gerelateerde activiteiten en stuur je meerdere werken, in verschillende fasen van het project, aan. Je coördineert mede de werkzaamheden van de onderaannemers, leveranciers en adviseurs. Ook onderhoud je contacten met opdrachtgevers. Je geeft leiding aan de Uitvoerders en Werkvoorbereiders.

Wie wij zijn

Voor ons gepassioneerde Hurks team is dagelijks plezier in het werk net zo belangrijk als de inhoud van de functie. Verwacht bij ons een informele bedrijfscultuur waarbinnen betrokkenheid, ondernemerschap én samenwerking centraal staan. Bij ons is volop ruimte voor nieuwe initiatieven, ideeën en eigen ontwikkeling. Daar staan we altijd voor open. Wij bouwen samen!

Dit ben jij

Je bent kwaliteitsgericht en een goede planner. Verder ben je goed in het stellen van prioriteiten. Je bent communicatief vaardig en een teamplayer.

  • Jij bent daadkrachtig, resultaatgericht én organisatorisch en planmatig sterk;
  • Je weet goed het overzicht te bewaren en houdt van structuur;
  • Je beschikt over juiste communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een verbindende factor;
  • Je hebt een passende HBO of WO opleiding afgerond, bijvoorbeeld Bouwkunde;
  • Je beschikt over ruim 10 jaar werkervaring als Projectleider in de bouw;
  • De programma’s Solibri, ASTA, KYP en STA kenen geen geheimen voor jou.

    Past bovenstaande omschrijving bij jou? Dan ben jij volgens ons de ideale versterking van ons team.Wij bieden

    Een goed salaris met 43 vrije dagen op jaarbasis als je fulltime werkt. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je bent het grootste deel van de tijd aan het werk op locatie, maar ook op onze locaties in hartje Eindhoven en Vianen is een werkplek voor je beschikbaar. Niet te vergeten zijn er gezellige vrijdagmiddagborrels én gevarieerde uitstapjes met je collega’s die o.a. door de actieve personeelsvereniging georganiseerd worden. Bovendien krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door onder andere gebruik te maken van bedrijfstrainingen en overig cursusaanbod van Hurks. Jezelf blijven ontwikkelen vinden we belangrijk.

    Bouw jij met ons mee?

    Top! Wij ontvangen graag jouw cv via solliciteren@hurks.nl t.a.v. Esther Beekmans.
    Je motivatie bespreken wij graag in een eerste kennismaking. Heb je vragen? Bel of app dan met Bas Louwers, Procesmanager Bouw, 06 22 21 94 17.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Zullen wij je terugbellen?